LVE Communicatie | Laat zien wie je bent

Icon Certificering

Certificering

Kwaliteit staat bij ons voorop


Daarom ondernemen wij voortdurend actie om de kwaliteit van onze trainingen, onze adviezen en ons tekstwerk hoog te houden.

 

Wij hebben een Cedeo-certificering

Er zijn ongeveer 8.500 opleidingsbureaus in Nederland. Hiervan zijn 800 instituten door Cedeo erkend voor maatwerk en bedrijfsopleidingen. Een instituut krijgt erkenning als uit het Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat meer dan 80 procent van de klanten tevreden is over de kwaliteit van de trainingen en over het instituut.

 

In 2017 was 97 procent van onze klanten tevreden over de opleidingen en ons instituut. Directeur Martijn Jacobs vertelt meer over onze cedeo-erkenning in dit filmpje:

 

 

In het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo staat:

 

"Samenvattend kan gesteld worden dat alle opdrachtgevers overall tevreden tot zeer tevreden zijn over de trainingen die Loo van Eck voor hen heeft verzorgd. Als sterke kanten van de dienstverlening noemt men ‘het maatwerk’, ‘de communicatie’, ‘het inlevingsvermogen in de groep’, ‘hun interesse in en daarmee hun kennis van de klantorganisatie’, ‘de manier van trainen’, ‘hun klantgerichtheid’ en ‘het nakomen van de afspraken’. “Alles is heel overzichtelijk geregeld, ik ben helemaal ontzorgd”, aldus een zeer tevreden referent. Naast de hierboven genoemde aandachtspunten, zijn er verder geen opmerkingen ter verbetering. Alle opdrachtgevers bevelen Loo van Eck dan ook van harte aan."

 

Lees hier het volledige rapport

Copyright All Right Reserved 2018 Loo van Eck
Loo van Eck
Pascalstraat 28
Ede
Gelderland 6716 AZ
Phone: 0318696900
Top
chat