Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Over open trainingen: trainingen bij ons op kantoor of online via Teams


Didactiek

Hoe groot zijn de trainingsgroepen?

We werken met kleine groepen, omdat we persoonlijke aandacht belangrijk vinden. In een groep zitten 4 tot 12 mensen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Waarom vragen jullie mij eigen materiaal in te sturen voor een training?

Wij baseren onze trainingen op uw eigen teksten, gesprekken of films die u voor de training naar ons opstuurt. Zo weten we namelijk precies waar u al goed in bent en waar u zich nog in kunt verbeteren. Op die manier kunnen we het niveau van de training bepalen. En kunnen we de focus leggen op de aandachtspunten van alle cursisten. Daarnaast maken we oefeningen met uw eigen materiaal (uiteraard gaan wij zorgvuldig om met dat materiaal). Zodat u oefent met uw eigen praktijksituaties en niet wordt afgeleid door inhoud waar u niet thuis in bent.

Krijg ik na de training nog iets om de leerstof onder de aandacht te houden?

Na de training krijgt u via onze app nog 40 dagen lang iedere dag een tip die aansluit bij uw training. Die tips houden u bewust van wat u hebt geleerd. Zodat het effect van de training nog groter is. Daarnaast vindt u op uw persoonlijke pagina van de cursistensite nog een samenvatting van de training en de presentatie van de trainer. Nog meer behoefte aan kennis? Op onze blogpagina vindt u allerlei kennisartikelen.

Kan ik nog feedback vragen na een training?

Ja, u mag na een training nog een keer feedback vragen aan uw trainer. U stuurt bijvoorbeeld een eigen tekst of filmpje naar hem op. En de trainer geeft u feedback via een persoonlijke e-coachingsfilm. U ziet hier hoe dat werkt.

Volg ik de training met mensen uit mijn eigen branche?

De meeste trainingen volgt u met mensen uit allerlei verschillende branches. Wij horen vaak dat cursisten dit juist interessant vinden, omdat ze zo een kijkje in de keuken van collega’s uit andere branches kunnen nemen. Volgt u een training voor een specifieke branche? Bijvoorbeeld ‘Communiceren voor nieuwe raadsleden’. Dan volgt u de training natuurlijk wel met mensen uit uw eigen branche.

Wat is het opleidingsniveau van de training?

De training is voor ieder opleidingsniveau geschikt. Je hebt dus geen voorkennis of aanvangsniveau nodig om mee te kunnen doen met onze trainingen. 

 

 

Praktische informatie 

Waar vind ik alle informatie over mijn training?

Nadat u zich heeft ingeschreven voor een training ontvangt u een e-mail van ons. In die e-mail staat een link naar uw persoonlijke pagina op onze cursistensite. Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw training. U vindt er informatie over de tijd, de locatie en de trainer van de training. En u ziet precies welke voorbereidingsacties u moet doen. Na de training kunt u al het opleidingsmateriaal op uw pagina vinden en uw certificaat downloaden.

Krijg ik korting op een training als ik met meerdere collega’s kom?

Schrijft u zich in voor een training? Dan mag uw collega meedoen voor de helft van de prijs. Deze korting geldt niet voor last minutes of andere aanbiedingen.

Moet ik zelf lunch meenemen naar de training?

Nee. Als de training bij ons op kantoor is dan regelen wij een lunch. Heeft u lunchwensen? Daar houden wij rekening mee. U kunt dit aangeven bij de intakevragen.

 

Kan ik bij jullie parkeren als ik met de auto kom?

Ons kantoor is goed te bereiken. Maakt u zich geen zorgen over het parkeren: er is voldoende ruimte om gratis te parkeren.

Bij wie kan ik terecht als ik vragen heb over de training?

Heeft u vragen over een training of wilt u advies? Dan kunt u bellen naar (0318) 69 69 00. Of een e-mail sturen naar opentrainingen@lve.nl. Wij helpen u graag! 

Kan ik mijn inschrijving nog annuleren?

Kunt u toch niet meedoen aan de training? U kunt tot 2 weken na de beslissing de training nog annuleren. Daarna kunt u tot 4 weken voor de training nog afzeggen. Zonder kosten.
Zegt u later af? Dan betaalt u:

  • 35% als u tussen 4 en 2 weken voor de training afzegt.
  • 65% als u tussen 2 weken en 1 week voor de training afzegt.
  • 100% als u minder dan 1 week van tevoren voor de training afzegt.

Wat vinden andere mensen van de training die ik wil volgen?

Als u een training wilt volgen, is het fijn om te weten wat andere mensen van de training vonden. U kunt dat heel gemakkelijk bekijken in het linker menu van de training waarin u geïnteresseerd bent bij ‘Klantervaringen’.

Moet ik zelf een laptop meenemen naar de training?

Bij de meeste trainingen hoeft dit niet. Volgt u een training waarbij u wel een laptop mee moet nemen? Dan staat dit in de intakevragen die u voor de training van ons ontvangt. Heeft u zelf geen laptop? Dan hebben wij een leenlaptop voor u.

Ik moet een e-learning volgen voor de training. Waar kan ik die vinden?

Nadat u zich heeft ingeschreven voor een training ontvangt u een e-mail van ons. In die e-mail staat een link naar uw persoonlijke pagina op onze cursistensite. Volgt u een e-learning voordat u meedoet aan een training? Dan staat die daar voor u klaar.

Krijg ik een certificaat na de training?

Ja, u krijgt een certificaat. Nadat u zich heeft ingeschreven voor een training ontvangt u een e-mail van ons. In die e-mail staat een link naar uw persoonlijke pagina op onze cursistensite. Op die pagina vindt u na de training al het opleidingsmateriaal. U kunt daar uw certificaat downloaden nadat u evaluatievragen heeft ingevuld.

Wanneer ontvang ik de factuur van de training?

U ontvangt de factuur een paar dagen na uw inschrijving. U ontvangt de factuur via een e-mail. 

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen?

Bel of mail ons dan gerust! U bereikt ons via 0318 69 69 00 of opentrainingen@lve.nl. Wij denken graag met u mee!

 

 

Contact

Top
chat