LVE Communicatie | Laat zien wie je bent

Icon Detacheren

Detacheren

Tekstschrijver gezocht?

Huur tijdelijk 1 van onze tekstschrijvers in!

Uw medewerkers hebben in een training een rugzak vol kennis opgedaan. Bijvoorbeeld over hoe ze klantgerichte teksten schrijven. Maar hoe houdt u die kennis na de training levend? Hoe zorgt u ervoor dat het leren in de praktijk doorgaat?

Huur 1 van onze tekstschrijvers in!

Een tekstschrijver die een paar uur tot een paar dagen per week bij u op kantoor komt. Die de rol van coach op zich neemt. Beschikbaar is voor vragen. Feedback geeft. Zodat uw collega’s zich de nieuwe manier van schrijven helemaal eigen maken.

Dat heeft veel voordelen
Onze tekstschrijvers leren uw medewerkers, werkwijze en organisatiecultuur goed kennen. Ze weten wat er speelt. Ze durven de vinger op zere plekken te leggen. Ze adviseren over de mogelijke aanpak om tot het beste resultaat te komen. Ze stemmen hun rol en inzet nauw af op uw behoefte, ambities en mogelijkheden. En … misschien wel het belangrijkste, ze nemen de tijd voor individuele leerwensen.

U kunt onze tekstschrijvers op 3 manieren inschakelen:

  • Zij coachen uw medewerkers bij het schrijven van heldere teksten.
  • Zij coachen uw schrijfcoaches om hun taak zo goed mogelijk uit te voeren.
  • Zij (her)schrijven of redigeren bij u op locatie alle mogelijke tekstsoorten

We detacheerden eerder al tekstschrijvers bij Unigarant, FBTO, Centraal Beheer, Zilveren Kruis, gemeente Leiden, gemeente Emmen, provincie Drenthe …

Meer weten?

Stuur een e-mail naar loo@lve.nl. Of bel met ons via 0318696900.

 

 

 

 

Contact

Top
chat