Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Zomerboek

Zomerboek

Zomerboek

Prijs:
€ 2,95

 

Doelgroep:

De opdrachten en spelletjes in het boek zijn vooral gericht op (iets oudere) kinderen, want wij denken dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met taal. Maar ze zijn ook heel leuk om te spelen met het hele gezin.

Eindelijk vakantie! Afspreken met vrienden, broertjes of zusjes. Avonturen beleven, luieren, zwemmen … Even niet naar school, maar lekker vrij zijn. Geen rekenen, geen taal.

Geen taal? Uh … nou toch wel een beetje!

Dit zomerboek gaat namelijk over taal. Over teksten, verhalen, gesprekken. Maar wel op een leuke manier. Je vindt in dit boek allerlei spelletjes, weetjes en opdrachten over taal én over vakantie. Verspreid over 14 verschillende vakantiedagen.

Taal is ontzettend leuk en belangrijk

Want door taal kun je elkaar begrijpen. Met woorden kun je mooie verhalen vertellen. En leuke moppen. En met taal kun je tegen andere mensen zeggen dat je ze lief vindt. 

Dit boek hebben wij gemaakt

Wij leren mensen betere teksten te schrijven en gesprekken te voeren. Zodat ze elkaar beter begrijpen en goed kunnen samenwerken. Hierdoor komen er ook minder ruzies, denken wij. Het is dus heel belangrijk dat je leert om taal goed te gebruiken. En daar kun je het beste zo snel mogelijk mee beginnen.

Nee, wees niet bang

Dit is geen schoolboek. Het is een vakantieboek. We hebben het gemaakt om jouw vakantie leuker te maken. En leer je er ook nog iets van? Dan is dat alleen maar fijn!

Bestellen?

Dat kan heel gemakkelijk via onze site. Klik in het menu op 'Bestellen'. Vul je gegevens in en je kunt direct betalen.
Je ontvangt het zomerboek binnen 2 tot 4 werkdagen. Benieuwd hoe het boek eruitziet? Klik in het menu op de tab 'Inspiratie'. Hier vind je een inkijkexemplaar.

 

Veel plezier!

 

Martijn Jacobs

directeur Loo van Eck

 


Oh ja, we vinden het leuk om een flitsende vakantiefoto van jou te ontvangen met het zomerboek! Mail de foto naar loo@lve.nl.

 

 

Bestellen

Inkijkexemplaar

Een zomerboek boordevol spelletjes, weetjes en opdrachten. Bekijk hier alvast een paar pagina's uit het boek.

Contact

Top
chat