Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Nieuwsbrieven voor iedere branche

Nieuwsbrieven voor iedere branche

Nieuwsbrieven voor iedere branche

Hoe u raadsleden gemakkelijker overtuigt van uw voorstel, is niet zo boeiend om te lezen als u accountmanager bent bij een bank. En als corporatiemedewerker doet u liever inspiratie op over hoe u een eventuele agressieve huurder aan de balie kalmeert, dan hoe u voldoet aan de richtlijnen van de AFM. Iedere branche heeft nu eenmaal zijn eigen thema’s, trends, vragen en ‘problemen’.
 
Daarom schrijven we voor iedere branche een andere nieuwsbrief. Een voor gemeenten, waterschappen en provincies, een voor woningcorporaties, een voor de zorg en een voor financiële dienstverleners. Werkt u in geen van deze branches? Dan hebben we ook een algemenere nieuwsbrief.
 
In de nieuwsbrief leest u wat mogelijke oplossingen zijn voor communicatieproblemen die veel voorkomen in uw branche. Zo schrijven we over de specifieke trainingen die we daarvoor ontwikkelen. Interviewen we mensen over hoe zij een bepaald communicatieprobleem hebben opgelost. En geven we u tips op basis van onze kennis en ervaring. Dat doen we 4 keer per jaar.
 
De meest recente nieuwsbrieven vindt u altijd onder de tab 'Inspiratie' in het menu. U kunt ze allemaal digitaal doorbladeren.

Nieuwsbrief Rabobank

Algemene nieuwsbrief

Financiƫle dienstverleners

Woningcorporaties

Zorg

Onderwijs

Engelse nieuwsbrief

Gemeenten, waterschappen en provincies

Contact

Top
chat