Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Verzamelde blogs over communicatie

Verzamelde blogs over communicatie

Verzamelde blogs over communicatie

Verkoopprijs € 5,95

 

Als je hart vol is van communicatie, dan ben je altijd kritisch op communicatie. En die kritische blik verdwijnt niet als het werk klaar is. Die kritische blik blijft! Aan de balie in een ziekenhuis, tijdens het luisteren naar de radio, bij het lezen van een mail van je pensioenverzekeraar, tijdens een bezoek aan een museum ...

 

En dan ontstaat er soms boosheid bij de Loo van Eck’er. Irritatie. Of juist enthousiasme. En blije verbazing. Al die emoties over goede of slechte communicatie willen we dan delen. Met u. En daar uiteraard nog iets aan toevoegen: concrete tips, wijze lessen, onderbouwde adviezen of praktische stappenplannetjes. Zodat u er iets aan heeft. Er iets van leert. Met andere woorden: we inspireren u graag om ook uw communicatie te verhelderen. Zodat u uitstraalt wie u bent. Of uw organisatie wie zij is.

 

Zo ontstond onze blogsite www.commpost.nl. Wekelijks verschenen daar inspirerende kennisartikelen en -blogs over communicatie in de breedste zin van het woord. De 26 meest gelezen blogs vindt u terug in dit boekje. Van A tot Z.

Bestellen?

Dan kan heel gemakkelijk via de knop 'Bestellen' in het menu.

Bestellen

Contact

Top
chat