Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Ansichtkaarten heldere overheidscommunicatie

Ansichtkaarten heldere overheidscommunicatie

6 ansichtkaarten over heldere overheidscommunicatie

Prijs:

€ 1,50

Vraag je je weleens af hoe je boodschap overkomt op je lezer? Vaak blijkt die boodschap ingewikkelder dan je denkt! Wat voor jou gesneden koek is, kan voor je lezers abracadabra zijn. Samen met Lodewijk van Noort, communicatieadviseur bij gemeente Den Haag en Ambassadeur Heldere Taal 2017/2018, maakten we 6 ansichtkaarten. Om jou en anderen te inspireren helder te communiceren.

De oplossing voor heldere taal is vaak makkelijker dan je denkt

“Tijdens mijn ambassadeurschap heb ik veel overheidsorganisaties zien worstelen met de taal. Gelukkig is de oplossing vaak gemakkelijker dan het lijkt. Vooral als je de ontvanger zelf vraagt naar de beste oplossing. De worstelingen die ik het meest tegenkwam, heb ik voorgelegd aan burgers. Hun reacties staan op deze 6 ansichtkaarten. Natuurlijk staat er ook een tip voor heldere taal bij. Deel ze uit of verstuur ze aan een collega en gebruik ze om het gesprek over heldere taal te voeren. Veel plezier!” – Lodewijk van Noort, Ambassadeur Heldere Taal 2017/2018

De kaarten bestellen?

Dat kan heel gemakkelijk via onze website. Klik in het menu op 'Bestellen'. Vul je gegevens in en je kunt direct betalen. Je ontvangt de kaarten binnen 2 tot 4 werkdagen. Benieuwd hoe de kaartjes eruitzien? Bekijk dan het inkijkexemplaar.

Bestellen

Inkijkexemplaar ansichtkaarten

Bekijk hier alvast de 6 ansichtkaarten!

Contact

Top
chat