Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Ansichtkaarten heldere overheidscommunicatie

Ansichtkaarten heldere overheidscommunicatie

6 ansichtkaarten over heldere overheidscommunicatie

Prijs:

€ 1,50

Vraagt u zich weleens af hoe uw boodschap overkomt op uw lezer? Vaak blijkt die boodschap ingewikkelder dan u denkt! Wat voor u gesneden koek is, kan voor uw lezers abracadabra zijn. Samen met Lodewijk van Noort, communicatieadviseur bij gemeente Den Haag en Ambassadeur Heldere Taal 2017/2018, maakten we 6 ansichtkaarten. Om u en anderen te inspireren helder te communiceren.

De oplossing voor heldere taal is vaak makkelijker dan u denkt

“Tijdens mijn ambassadeurschap heb ik veel overheidsorganisaties zien worstelen met de taal. Gelukkig is de oplossing vaak gemakkelijker dan het lijkt. Vooral als u de ontvanger zelf vraagt naar de beste oplossing. De worstelingen die ik het meest tegenkwam, heb ik voorgelegd aan burgers. Hun reacties staan op deze 6 ansichtkaarten. Natuurlijk staat er ook een tip voor heldere taal bij. Deel ze uit of verstuur ze aan een collega en gebruik ze om het gesprek over heldere taal te voeren. Veel plezier!” – Lodewijk van Noort, Ambassadeur Heldere Taal 2017/2018

De kaarten bestellen?

Dat kan heel gemakkelijk via onze website. Klik in het menu op 'Bestellen'. Vul uw gegevens in en u kunt direct betalen. U ontvangt de kaarten binnen 2 tot 4 werkdagen. Benieuwd hoe de kaartjes eruitzien? Klik in het menu op 'Inspiratie'. Daar vindt u een inkijkexemplaar.  

Bestellen

Inkijkexemplaar ansichtkaarten

Bekijk hier alvast 2 van de 6 ansichtkaarten!

Contact

Top
chat