LVE Communicatie | Laat zien wie je bent

Icon Taaltoets

Taaltoets

Taaltoets

Foutloos Nederlands schrijven is een vaardigheid die eigenlijk iedereen moet beheersen. Toch is de één net wat beter in de d’s en t’s dan de ander. En haalt de één hen en hun toch net wat vaker door elkaar dan de ander. Benieuwd welke regels van de Nederlandse taal u goed beheerst en welke wat minder?

Doe onze digitale taaltoets!

Hoe werkt het? U beantwoordt 45 vragen over spelling en grammatica. Direct daarna ziet u uw score. U krijgt meteen te zien hoe u op ieder onderdeel heeft gescoord.

De toets checkt uw vaardigheden van spelling en grammatica

Dat kan handig zijn als u wilt weten of uw vaardigheden op het gebied van spelling en grammatica nog goed genoeg zijn. Vaak wordt de toets ook door organisaties ingezet voor of tijdens een opleidingstraject. Zodat een organisatie snel in kaart heeft wie er nog een training of e-learning op het gebied van spelling en grammatica kan gebruiken.

U doet de taaltoets al voor € 10

Dat is de prijs per persoon, zonder btw. Wilt u de taaltoets kopen? Dat kan heel makkelijk via de knop 'Bestellen' in het menu. Wilt u meerdere toetsen tegelijk kopen voor uw organisatie? Neem ook dan contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we dat kunnen organiseren.

 

Bestellen

Contact

Copyright All Right Reserved 2018 Loo van Eck
Loo van Eck
Pascalstraat 28
Ede
Gelderland 6716 AZ
Phone: 0318696900
Top
chat