LVE Communicatie | Laat zien wie je bent

Icon Meetlat

Meetlat

Meetlat

U maakt schrijfafspraken in uw organisatie. Over wat u wilt uitstralen in uw schriftelijke communicatie. Over de stijl van schrijven, de benadering van de klant, het gebruik van tussenkoppen en nog veel meer.

Die afspraken legt u vast in een schrijfwijzer zodat iedereen weet waar hij aan toe is als hij een brief, e-mail, offerte of andersoortige tekst naar de klant schrijft.

Maar u kunt nog meer doen om uw communicatie te laten aansluiten bij de schrijfafspraken. U kunt uw teksten ook (laten) meten. Hiervoor gebruikt u een meetlat. En deze maken we voor u op maat. De meetlat kunt u gebruiken via onze online portal.

Een meetlat om uw teksten te beoordelen

Met onze digitale meetlat doorloopt de schrijver zijn tekst en geeft hij een score per onderdeel. Denk daarbij aan de volgende thema’s:

- structuur

- schrijfstijl

- benadering

- correctheid

- servicegerichtheid

 

Deze thema’s verdelen we weer onder in specifieke, meetbare onderdelen. We maken deze meetbaar door ze te kwantificeren. Ieder onderdeel kennen we punten toe. En door de weging per onderdeel, kunnen we bepalen wat belangrijk en minder belangrijk is in de beoordeling.

De meetlat maken we op maat

Iedere organisatie heeft specifieke schrijfafspraken. Afgestemd op wat u als organisatie wilt uitstralen in uw communicatie. Daarom moet iedere meetlat ook op maat zijn. Wij doen dat voor u. Samen met u bepalen we op welke onderdelen een tekst moet worden beoordeeld. En hoe de specifieke weging moet zijn.

De meetlat kunnen schrijvers, schrijfcoaches en leidinggevenden gebruiken

De schrijver van een tekst kan de meetlat gebruiken voor zijn eigen tekst. Maar de tekst kan ook door een schrijfcoach of leidinggevende worden gemeten. Dat kunnen we regelen via onze portal.

U kunt de resultaten zien op het managementdashboard

Wilt u weten of medewerkers de kwaliteit van hun teksten meten? En wat de scores zijn? Dat kunt u snel zien in ons managementdashboard. Handig als sturingsmechanisme.

Interesse? Bel of mail ons gerust.

 

Contact

Copyright All Right Reserved 2018 Loo van Eck
Loo van Eck
Pascalstraat 28
Ede
Gelderland 6716 AZ
Phone: 0318696900
Top
chat