Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Vergadertoolkit

Vergadertoolkit

De Vergadertoolkit©

 

De Vergadertoolkit© is een vergadermethode. Dankzij deze methode bent u 50% minder tijd kwijt met vergaderen. Wat is het idee achter onze vergadermethode? Dat is eigenlijk heel simpel. In onze zoektocht om vergaderingen effectiever te maken, ontdekten we vooral wat vergaderingen niet effectief maakt. En precies die zaken pakken we aan met de Vergadertoolkit©.

De toolkit is krachtig door zijn eenvoud. De toolkit bestaat slechts uit 10 houten kubussen, een zandloper, instructiekaarten en een instructieboek. De kracht zit in de filosofie achter de toolkit. Daarover leest u alles in het instructieboek.

Met de Vergadertoolkit© zorgt u ervoor dat:

  • uw vergaderingen 50% korter zijn
  • deelnemers zich snel voorbereiden op een vergadering
  • een vergadering zeer gestructureerd verloopt
  • geen enkele deelnemer zich verschuilt of de boventoon voert
  • u snel beslissingen neemt
  • het doel van agendapunten altijd duidelijk is.

Voor wie
De Vergadertoolkit is geschikt voor alle vergaderaars die genoeg hebben van alle verknoeide tijd. En die graag snel en effectief willen vergaderen.

Onze belofte
U bespaart zeker 50% tijd als u onze toolkit gebruikt. Stelt u zich eens voor wat u in die tijd allemaal kunt doen. En hoeveel geld dat uw organisatie bespaart.

U kunt de Vergadertoolkit© op 2 manieren inzetten:

1. U koopt alleen de toolkit
De prijs voor de toolkit is € 295,-. U ontvangt de toolkit inclusief instructie en vergaderformats. Met de instructie kunt u uw vergadering effectiever en leuker maken. U kunt de toolkit hier gemakkelijk bestellen.

2. U koopt de toolkit met een training
Naast het tarief van de training betaalt u dan € 150,- voor de toolkit. Een trainer van Loo van Eck komt de training bij u op locatie verzorgen. Uiteraard vormt de toolkit de basis van de training. Wilt u meer weten over de training? Kijk dan hier.


Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via (0318) 69 69 00 of loo@lve.nl. Wij helpen u graag.

 

 

 

 

 

 

Bestellen

Contact

Top
chat