Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon LVE-en-Klinkende-Taal

Loo van Eck 50% eigenaar van Klinkende Taal

Loo van Eck 50% eigenaar van Klinkende Taal
Loo van Eck 50% eigenaar van Klinkende Taal

Loo van Eck 50% eigenaar van Klinkende Taal

Op 16 mei zijn wij voor 50% eigenaar van Grid Beheer BV geworden. Dit is de ontwikkelaar en eigenaar van de taalanalysesoftware Klinkende Taal.

 

Wat is Klinkende Taal?
Klinkende Taal is een programma dat schrijvers helpt bij het beter schrijven van heldere teksten. Klinkende Taal is een knop in Word, Outlook of Web. Als een tekstschrijver op de knop drukt, onderstreept Klinkende Taal op welke punten de tekst duidelijker kan. Daarnaast ziet de schrijver hoeveel mensen de tekst begrijpen (welk taalniveau de tekst heeft). Ook krijgt de schrijver tips om de tekst verder te vereenvoudigen. Met Klinkende Taal kunnen medewerkers van organisatie ieder moment werken aan begrijpelijk, correct en klantgericht schrijven.

 

Waarom zijn wij mede-eigenaar geworden?
Het programma sluit 100% aan bij onze doelstelling: mensen en organisaties helpen beter te schrijven. De software is dan ook een uitstekende ondersteuning van en aanvulling op de schrijftrainingen die wij geven.

 

Wij zien veel kansen voor de toekomst. Samen met de ontwikkelaar van de software gaan wij nadenken over bredere toepassingen. De software toetst nu op helderheid. We gaan dit uitbreiden met de mogelijkheid om ook te toetsen op de schrijfafspraken van organisaties . Hierdoor meet de software niet alleen of een tekst begrijpelijk is, maar ook of deze uitstraalt wat een organisatie wil uitstralen.

 

Daarnaast gaan we e-learningmodules direct koppelen aan de resultaten van Klinkende Taal. Als een tekst nog te ingewikkeld is of te veel afwijkt van wat de schrijfafspraken zijn, kan de schrijver direct een kort e-learningprogramma volgen om te leren hoe hij dit kan verbeteren.

 

Hiermee brengen we het leerproces nog dichter naar de werkplek van de schrijvers.

 

Wat gaan we doen?
Vanaf nu doen wij de marketing, de verkoop en het klantencontact voor Klinkende Taal. Daarnaast bedenken we nieuwe toepassingen van de software voor de markt.

 

Meer weten?
U kunt natuurlijk even een kijkje nemen op onze site. Ook kunt u direct een demo aanvragen.

 

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met Ankie de Grunt: 06-55186709.

Top
chat