Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Business Event Ede

LVE is genomineerd voor het Business Event gemeente Ede!

LVE is genomineerd voor het Business Event gemeente Ede!
LVE is genomineerd voor het Business Event gemeente Ede!

Leuk nieuws: Loo van Eck is genomineerd voor het Business Event gemeente Ede in de categorie ‘Grootzakelijk’! Op maandag 23 oktober maakt de jury de winnaar bekend in theater Reehorst. We nemen het op tegen Eurotrol B.V. en Zoo&Zo dierenspeciaalzaak.

 

Wat is het Business Event gemeente Ede?

Ieder jaar wordt in Ede ‘De ondernemer van het jaar’ gekozen. En er worden awards uitgereikt in de categorieën ‘Jonge Onderneming/Ondernemer’, ‘MKB en Detailhandel’ en ‘Grootzakelijk’. Dit jaar is de 13e editie van het event. Tijdens het event geven alle genomineerden presentaties. En kunnen de aanwezige mensen stemmen op hun favoriete bedrijf. De winnaar mag de ‘Rabo publieksprijs’ mee naar huis nemen.

 

Hoe zijn de kandidaten geselecteerd?

Een voordrachtscommissie heeft het afgelopen jaar goed om zich heen gekeken om te bepalen welke bedrijven in aanmerking kwamen voor een nominatie. Tijdens een aantal vergaderingen heeft de commissie alle potentiële kandidaten grondig onder de loep genomen. En per categorie een lijst met genomineerden opgesteld. Een deskundige jury toetst de genomineerden vervolgens aan verschillende criteria. En maakt de winnaars op 23 oktober bekend.

 

De jury

De jury bestaat uit: Sjirk Bijma, Rachel Dibbets, Roel Kremers, Dirk Jan van den Brink en Winfred Ortse.

 

Winnaars vorig jaar

Vorig jaar namen KernGroen, De Wije Werelt en 4PS de awards mee naar huis. Dance Studio Bennekom won de Rabo Publieksprijs. Nog even en dan weten we of wij in hun voetsporen treden!

 

Wordt vervolgd …

 

 

 

Top
chat