Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Selina Bonnecroy

Selina Bonnecroy

Selina Bonnecroy

trainer

 

Heeft u de Nederlandse taal onder de knie? Dat is mooi. Maar uzelf blijven ontwikkelen in effectief communiceren is iets anders.


Misschien denkt u nu ‘Ik doe het altijd al zo, dus waarom zou ik het moeten veranderen?’.

Och, die reactie heb ik zo vaak gehoord van cursisten die een training bij me volgden om betere e-mails te schrijven, overtuigendere offertes of boeiende artikelen voor de website.

Iedereen ontwikkelt namelijk gewoontes en ervaart vaak niet dat het ook anders kan, beter én effectiever. Zowel voor de schrijver als voor de lezer. Voor de spreker als voor de toehoorder. Precies dát laat ik u dan ervaren.

Hoe dan? Met behulp van uw eigen teksten of gesprekken!
Spannend? Ja. Effectief? Jazeker. U laat een stukje van uzelf zien. Dat is best spannend. Maar samen leren is elkaar motiveren om het anders te doen. We geven elkaar tijdens de training op een positieve manier feedback. En ik geef u meerdere relevante persoonlijke tips & tricks die u makkelijk kunt toepassen in uw teksten of gesprekken. Ik laat u inzien dat u meer weet dan u denkt. Aan het eind van de dag weet u hoe u nóg betere teksten kunt schrijven of gesprekken kunt voeren.


Sta open voor veranderingen en u zult zien dat uw lezer daar heel blij van wordt. Want zeg nou eerlijk: wie zit er te wachten op een lange onduidelijke tekst?

Top
chat