Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Rukiye Karaaslan

Rukiye Karaaslan

Rukiye Karaaslan

trainer

 

Met mijn mond vol tanden staar ik naar een cursist die de woorden abdominaal, bezoldigen en seponeren gebruikt in mijn trainingen. Voordat ik bij Loo van Eck werkte, had ik geen flauw benul van het bestaan van deze woorden. Laat staan van de betekenis. Van mijn cursisten leer ik nog wat …

Ik leer cursisten iedere dag om van de neiging ‘met dure woorden te strooien’ af te komen. Zo staat seponeren gelijk aan ineens annuleren of stoppen. En díe woorden zijn voor iedereen wél begrijpelijk. Gebruik die dan ook, is mijn advies. Van schrijversgericht naar lezersgericht, noem ik dat. Zodat u zeker weet dat de boodschap die u wilt overbrengen ook daadwerkelijk aankomt bij de lezer.

Wat het effect daar dan weer van is? Een uitstraling waar u trots op mag zijn. Als u helder en begrijpelijk bent, straalt u ook klantgerichtheid, professionaliteit en betrokkenheid uit. Wat u uitstraalt, begint bij uw mondelinge- en schriftelijke communicatie. En daar help ik u graag bij! Laten we samen kijken naar hoe u met uw communicatie datgene uitstraalt wat u daadwerkelijk wílt uitstralen.

Zie ik u bij één van mijn trainingen?

Top
chat