Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Romy Bootsveld

Romy Bootsveld

Romy Bootsveld

trainer

 

‘Even snel op dat mailtje reageren’ – een gedachte die veel mensen hebben voordat ze ergens op reageren. Dat is zonde! Want waarom moet zoiets snel gebeuren? Het antwoord is simpel. Niemand heeft alle tijd van de wereld om op alles uitgebreid te reageren.


Maar … hetzelfde geldt voor de ontvanger van uw mail, uw rapport of uw advies. Uw ontvanger heeft ook niet alle tijd van de wereld. En dus maakt hij, zeker bij lange epistels, keuzes in wat hij wel en niet gaat lezen. Om er zo min mogelijk tijd aan kwijt te zijn. Maar hoe jammer zou het zijn als uw ontvanger slechts een deel van uw belangrijke boodschappen leest en begrijpt. Of misschien wel helemaal niets leest.


Goede communicatie gaat dus niet alleen over het zenden en ontvangen van berichten. Nee, er is sprake van goede communicatie wanneer de ontvanger de boodschap van de zender ontvangt én begrijpt én zo nodig doet wat van hem wordt gevraagd.


In mijn trainingen leer ik u om goed te schrijven. Zodat niet alleen ú maar ook uw ontvanger minder tijd kwijt is met het bericht. Een win-winsituatie! Door mijn passie voor taal, breng ik op een enthousiaste en leuke manier mijn kennis en tips aan u over. Ook dit pak ik natuurlijk op een effectieve manier aan. Door bijvoorbeeld samen met u uw eigen teksten te analyseren, te bespreken én te leren verbeteren.

Top
chat