Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Rieke Veens

Rieke Veens

Rieke Veens

directiesecretaresse

 

We gaan op vakantie en ik neem mee

Als mijn moeder mij die vraag vroeger stelde, twijfelde ik geen moment. Ik rende naar boven en pakte de notitieblokken, kleurblokken en knutselgerij van mijn perfect ingedeelde bureau, uit mijn overzichtelijke en opgeruimde slaapkamer. En leverde even later een overzicht, met 'aanvinkvakjes' natuurlijk, aan bij mijn moeder:
• wat moeten we nog regelen;
• voor wanneer en door wie;
• wat moeten we meenemen, dan weer niet gesorteerd op alfabetische volgorde (jammer vond ik dat toen achteraf);
• wat moeten we weten over de plaats van bestemming. 
 
Tadaaaaa, met een brede glimlach overhandigde ik het lijstje met een uitgebreide, zelf gemaakte, brochure over de locatie.
 
Organiseren, creatief meedenken, schrijven en regelen zit in mijn bloed. Ik hou er gewoon van. Zo simpel is het! Wat is er dan mooier om een duizendpoot te zijn bij LVE. Marketing, communicatie en de directie helpen met allerlei projecten. In deze functie kan ik mijn hart ophalen :)!

En dat is voor het thuisfront ook heel fijn. Want inmiddels is die opgeruimde kamer met 2 kleine kinderen iets minder opgeruimd. We gaan veel minder goed voorbereid op vakantie. En de behoefte om iets op alfabetische volgorde te sorteren is er niet meer. Maar daardoor geniet ik niet minder!

 

Copyright All Right Reserved 2020 Loo van Eck
Loo van Eck
Pascalstraat 28
Ede
Gelderland 6716 AZ
Phone: 0318696900
Top
chat