Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Martijn Bieseman

Martijn Bieseman

Martijn Bieseman

medewerker digitale leermiddelen


‘Creativiteit en techniek’, twee begrippen die helemaal op mij van toepassing zijn en die de kern raken van het audiovisuele specialisme binnen Loo van Eck.
 
Betrokken zijn vanaf idee, via scripting, het filmen, de montage, graphics en audio tot het opleveren van het eindproduct, geeft mij een enorme voldoening. Het inspireert me om te sparren met collega’s over hoe we een verhaal of boodschap in beeld kunnen brengen en in welke vorm we dat kunnen gieten.
 
De uitdaging is in ieder project weer om nieuwe en mooie dingen te maken en te ontwerpen en daarbij binnen de marge van het  budget en de deadline te blijven. In mijn eigen tijd besteed ik veel uren aan het verbeteren van mijn ‘skills’ in zowel motion graphics, audionabewerking en camerawerk.
 
Ik ben in mijn loopbaan van musicus, ICT Trainee en vastgoedcoördinator, via het Mediapark in Hilversum, uiteindelijk bij LVE terecht gekomen. Alle verschillende disciplines komen hier bij elkaar zoals filmen, studiotechniek, audio, montage en graphics. Samen maakt dat het vak van audiovisueel specialist binnen Loo van Eck een geweldig en dynamisch avontuur.

Copyright All Right Reserved 2020 Loo van Eck
Loo van Eck
Pascalstraat 28
Ede
Gelderland 6716 AZ
Phone: 0318696900
Top
chat