Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Maritha Gorissen

Maritha Gorissen

Maritha Gorissen

coördinator communicatie & advies


Welkom bij Loo van Eck! Graag vertel ik u meer over mijn werk. Waarom werken bij Loo van Eck een feestje is. Én ik daag u graag uit ...

Als communicatieassistent ben ik de spin in het web waar u mee in aanraking komt als u een project bij ons start.

Ik plan, organiseer en stem alle zaken af met de deelnemers, de projectleider bij u intern en met mijn adviseurs. Wanneer we samenwerken hoop ik u blij te verrassen en aan te steken met de passie voor goede en heldere communicatie!

Loo van Eck is een bedrijf met mensen die stuk voor stuk passie hebben voor communicatie.
Elke dag weer word ik enthousiast van onze visie op communicatie. En hoe die visie inspireert tot nieuwe ontwikkelingen. En daarom rijd ik steeds opnieuw met plezier naar mijn werk. Samen met mijn collega’s werken we elke dag aan een betere, klantgerichte en heldere communicatie voor onze klanten. 


Ik daag u uit onderscheidend te zijn.
Want hoe ouder we worden, hoe meer we ons conformeren. We communiceren zoals ‘het hoort’. Zoals iedereen het doet. En dat is jammer! Wees niet bang om onderscheidend te zijn in uw communicatie. Durf de stap te zetten naar heldere en klantgerichte communicatie die uw organisatie verbetert én rendement oplevert. Ik geloof namelijk dat eerlijke en vriendelijke communicatie leidt tot succes. Beter contact met klanten, betere bedrijfsresultaten en meer plezier in het werk.

Copyright All Right Reserved 2018 Loo van Eck
Loo van Eck
Pascalstraat 28
Ede
Gelderland 6716 AZ
Phone: 0318696900
Top
chat