Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Maritha Gorissen

Maritha Gorissen

Maritha Gorissen

coördinator communicatie & advies


Welkom bij Loo van Eck! Graag vertel ik u meer over mijn werk. Waarom werken bij Loo van Eck een feestje is. Én ik daag u graag uit ...

Als coördinator Communicatie & Advies sta ik klaar voor ons prachtige adviseursteam.

Ik onderzoek onze werkprocessen en signaleer kansen voor verbetering. Zo zorg ik ervoor dat onze adviseurs hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Dit doe ik in samenwerking met manager Ankie. Samen zorgen we ervoor dat onze adviseurs onze klanten iedere dag blijven verrassen. Met inhoudelijk ijzersterke adviezen. En met het echte LVE-gevoel!

Loo van Eck is een bedrijf met mensen die stuk voor stuk passie hebben voor communicatie.
Elke dag weer word ik enthousiast van onze visie op communicatie. En hoe die visie inspireert tot nieuwe ontwikkelingen. En daarom rijd ik steeds opnieuw met plezier naar mijn werk. Samen met mijn collega’s werken we elke dag aan een betere, klantgerichte en heldere communicatie voor onze klanten. 


Ik daag u uit onderscheidend te zijn.
Want hoe ouder we worden, hoe meer we ons conformeren. We communiceren zoals ‘het hoort’. Zoals iedereen het doet. En dat is jammer! Wees niet bang om onderscheidend te zijn in uw communicatie. Durf de stap te zetten naar heldere en klantgerichte communicatie die uw organisatie verbetert én rendement oplevert. Ik geloof namelijk dat eerlijke en vriendelijke communicatie leidt tot succes. Beter contact met klanten, betere bedrijfsresultaten en meer plezier in het werk.

Top
chat