LVE Communicatie | Laat zien wie je bent

Icon Jantine Dijkstra

Jantine Dijkstra

Jantine Dijkstra

tekstschrijver


“Wij willen u er op wijzen dat overeenkomstig art. 6 lid 22, waarin de bestrijding van de betalingsachterstand bij handelstransacties staat beschreven, u een moratoire rente kan worden aangerekend van 5%...”


“Levertijden in offertes zijn indicatief en geven koper bij overschrijding daarvan geen recht op ontbinding of schadevergoeding, tenzij partijen uitdrukkelijk én schriftelijk anders zijn overeengekomen…”

Van deze zinnen word ik blij!
Daar kan ik echt wat mee. Als tekstschrijver dan. Dit soort zinnen tover ik maar wat graag om tot iets moois. Iets wat de lezer wél snapt. Iets wat de lezer weinig tijd kost. Zodat de boodschap snel overkomt. Is dat soms niet lastig? Jazeker, het is echt puzzelen. Maar ik weet waar ik het voor doe: heldere teksten, die passen bij wat een organisatie uit wil stralen.

Kan ik u daar ook mee helpen?
Het maakt niet uit om wat voor soort teksten het gaat. Brieven, voorwaarden, rapporten of webteksten, ik ga er mee aan de slag. Ook denk ik graag met u mee over de schrijfafspraken in uw organisatie. Neem gerust contact op!

Copyright All Right Reserved 2018 Loo van Eck
Loo van Eck
Pascalstraat 28
Ede
Gelderland 6716 AZ
Phone: 0318696900
Top
chat