LVE Communicatie | Laat zien wie je bent

Icon Helen van Veelen

Helen van Veelen

Helen van Veelen

communicatieassistent


Welkom bij Loo van Eck…

… zeiden mijn collega’s allemaal tegen mij in april 2015! En dat 'welkom-gevoel' heb ik nog steeds. En dat zegt genoeg over LVE. Want gelijkwaardig, respect, open en eerlijkheid zijn eigenschappen die ik dagelijks ervaar. En dat voelt u zelf ongetwijfeld ook wanneer u contact met ons opneemt of als één van mijn collega’s u bezoekt!

De vraag en het antwoord
Loo van Eck: “Helen, wil je een stukje over jezelf schrijven?”
Mijn antwoord: “Ja natuurlijk …”

Maar wat ga ik u vertellen? Wat vind ik belangrijk dat u van mij weet? Mijn naam is handig: Helen van Veelen. Niet voor niets ben ik binnen Loo van Eck communicatieassistent. Het ligt namelijk in mijn aard om gericht te zijn op een ander en iedereen de helpende hand te bieden! Daarom kan ik in mijn functie binnen de LVE-club absoluut mijn ei kwijt. Het is mijn taak om één van onze zelfsturende teams te ondersteunen in meest brede zin van het woord!

Heeft u behoefte aan 1 van onze producten? Dan is de kans groot dat u contact met mij krijgt. Leuk om u verder te helpen. Samen met mijn team geef ik graag antwoord op al uw vragen. Om deze vragen vervolgens optimaal uit te voeren in welke vorm dan ook!

Wat moet u zeker niet vergeten over mij?
Naast het feit dat ik u graag help bij het vinden van de juiste ‘LVE-oplossing’ is het goed om te weten hoe u mij kunt bereiken. Ik sta 5 dagen in de week klaar om u te helpen. Dat doe ik graag, dus bel of mail mij gerust!

U bereikt mij via telefoonnummer (0318) 69 69 05 of e-mail helen@lve.nl.

Spreek ik u snel?
Leuk. Dan sta ik u graag te woord!

Copyright All Right Reserved 2018 Loo van Eck
Loo van Eck
Pascalstraat 28
Ede
Gelderland 6716 AZ
Phone: 0318696900
Top
chat