Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Diana Dekker

Diana Dekker

Diana Dekker

hr adviseur

 

Wij gaan voor werkgeluk! Dat gaat voor mij verder dan ‘tevreden medewerkers’. Tuurlijk wil ik dat mijn collega’s blij zijn met (de inhoud van) hun werk. Maar voor werkgeluk is meer nodig.

Een stukje zingeving.
Bekijk hier onze missiefilm. We hebben een geheel eigen visie op taal, leren en communiceren. We verbeteren dagelijks de communicatie van honderden organisaties. Dit doen we met ruim 60 mensen met allemaal dezelfde passie. Taal, tekst en communicatie.  

Een inspirerende werkomgeving.

Waar je van én met elkaar leert. Met ruimte voor échte aandacht voor elkaar. Veel gezelligheid. En met de juiste balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat gaat prima. We denken allemaal hetzelfde over werk: we gaan altijd voor die stap extra. Voor klanten. Maar ook voor elkaar.

 

En ruimte voor ontwikkeling.
Iedereen leert dan ook bij LVE. Dat begint bij ons met GoodHabitz. Allereerst met de goede gewoonte om eigenaar te worden/blijven van je eigen loopbaan. En de regie te nemen over je eigen leerproces. Dat kan ook niet anders als je naar onze kernwaarden kijkt. Eén daarvan is vernieuwend. Dat zit in ons DNA.


Kortom: ben jij ook op zoek naar taalvrienden?
Maak dan hier alvast kennis met mijn collega's. Check hier onze vacatures. En laat zien wie je bent!

 

Top
chat