Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Diana Dekker

Diana Dekker

Diana Dekker

hr adviseur


Wij gaan voor werkgeluk! Dat gaat voor mij verder dan ‘tevreden medewerkers’. Tuurlijk wil ik dat mijn collega’s blij zijn met hun werk. Met de groei die daarbij hoort. En met de werksfeer. Maar voor werkgeluk is ook zingeving nodig.


Waarom wij bestaan? Bekijk hier onze missiefilm.
En lees op onze site meer over wie we zijn en wat wij doen. We hebben een eigen visie op communicatie. Deze geven we graag door aan andere bedrijven en professionals. Dit doen we met een club ondernemende mensen met allemaal dezelfde passie. Taal. Want ‘iedereen heeft het recht om te begrijpen.’

Iedereen heeft ook het recht om zichzelf te ontwikkelen.
Dat begint bij ons met GoodHabitz. Allereerst met de goede gewoonte om eigenaar te worden/blijven van je eigen loopbaan. En de regie te nemen over je eigen leerproces. Dat kan ook niet anders als je naar onze kernwaarden kijkt. Eén daarvan is vernieuwend. We zijn voortdurend in beweging. We blijven vernieuwen, in communicatie, in opleiden en in onze organisatie. Dat zit in ons DNA.


En iedereen heeft recht op een gezonde werkomgeving.
Waar échte aandacht voor elkaar is. Waar je op elkaar let. Waar je jezelf mag zijn. Waar je een gezamenlijk doel hebt. Waar je inspiratie vindt. Waar je ideeën met elkaar deelt. Waar je problemen met elkaar oplost. Waar je successen en belangrijke momenten met elkaar viert. Kortom: waar je met elkaar samenwerkt. Dit is wat ‘Loovaneckers’ met elkaar bindt.


Dus laat zien wie jij bent! Check hier onze vacatures. Ik kijk uit naar je (open) sollicitatie!

Copyright All Right Reserved 2020 Loo van Eck
Loo van Eck
Pascalstraat 28
Ede
Gelderland 6716 AZ
Phone: 0318696900
Top
chat