Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Diana Dekker

Diana Dekker

Diana Dekker

hr adviseur

 

Wij gaan voor werkgeluk! Dat gaat voor mij verder dan ‘tevreden medewerkers’. Tuurlijk wil ik dat mijn collega’s blij zijn met (de inhoud van) hun werk. Maar voor werkgeluk is meer nodig.

Een stukje zingeving.
Bekijk hier onze missiefilm. En lees op onze site meer over wie we zijn en wat wij doen. We hebben een eigen visie op communicatie. Deze geven we graag door aan andere bedrijven en professionals. Dit doen we met een club ondernemende mensen met allemaal dezelfde passie. Taal.

Een inspirerende werkomgeving.

Met ruimte voor échte aandacht voor elkaar. En met de juiste balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat gaat prima. We denken allemaal hetzelfde over klanten: iedere klant moet fan van ons zijn. En we denken allemaal hetzelfde over werk: we gaan altijd voor die stap extra.

 

En ruimte om je te ontwikkelen.
Iedereen leert dan ook bij LVE. Dat begint bij ons met GoodHabitz. Allereerst met de goede gewoonte om eigenaar te worden/blijven van je eigen loopbaan. En de regie te nemen over je eigen leerproces. Dat kan ook niet anders als je naar onze kernwaarden kijkt. Eén daarvan is vernieuwend. Dat zit in ons DNA.


Ben jij op zoek naar taalvrienden? Check hier onze vacatures. En laat zien wie je bent!

 

Top
chat