LVE Communicatie | Laat zien wie je bent

Icon Britt Latour

Britt Latour

Britt Latour

marketeer


Ik kom thuis van een lange dag werken. Er ligt post op de deurmat. Even snel openmaken. Ik zie het al: te lang, te saai, te ingewikkeld. Laat maar. Ik kijk er van de week nog wel naar. Ik doe de brief terug in de envelop. En ik leg hem ergens in de kast.
 
Wablief?
Lange teksten kunnen saai en ingewikkeld zijn. Maar dat hoeft niet! Vaak staan mensen niet stil bij wat ze schrijven. Ze gaan ervan uit dat als zij weten wat ze bedoelen, de lezer dat vast ook wel doet. Helaas is dit lang niet altijd het geval. En om dat te voorkomen, help ik graag.
 
Taal en schrijven zijn mijn passies
In de breedste zin van het woord. Verschillende talen, dialecten en accenten, ik kan er geen genoeg van krijgen! Bij LVE houd ik me bezig met de Nederlandse taal. En dan voornamelijk met het schrijven daarvan. Binnen onze taal is er al genoeg variatie.
 
Da hedde gij skôn gezeet
Een gedachte kun je op verschillende manieren onder woorden brengen. Hoe kun je een ingewikkelde tekst zo vertalen dat hij voor iedereen begrijpelijk is? Dat zoek ik graag voor u uit. Of het nou een tekst voor op een website of in een brochure is. Een korte brief of een lange juridische tekst vol kleine lettertjes. Ik vind het een uitdaging om van elke tekst wat moois en begrijpelijks te maken!

Top
chat