Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon LVE Communicatietrainingen

LVE Communicatietrainingen

LVE Communicatietrainingen

Laat zien wie je bent!

 

Ja! Ik wil een communicatietraining volgen

U wilt uzelf ontwikkelen. Nog beter worden in wat u doet. Of u wilt juist iets nieuws leren. Want zeg nou zelf: het is fijn om aan uzelf te werken, om te ontwikkelen en om vertrouwen te krijgen in wat u doet. Daar helpen we u graag mee in onze communicatietrainingen.

 

Waarom zou u voor een communicatietraining van LVE kiezen? 

Wij durven wel te zeggen dat wij er alles aan doen om u te leren wat u wilt leren. Onze professionele trainers laten u zien dat leren leuk is en dat u zoveel meer kunt dan u denkt! Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen als u een training bij ons volgt. Hieronder staan er een paar voor u op een rij …

 

Wij leren u zo min mogelijk in onze communicatietrainingen

Dat klink misschien gek, maar dat kan omdat onze trainingen 100% op maat zijn. Voordat de training start, vragen wij u en de andere cursisten namelijk om eigen voorbeelden in te sturen. Zo weet de trainer precies waar u al goed in bent en waar u nog wat extra hulp bij kunt gebruiken. Op die manier kan hij de training helemaal op maat maken. Zodat u alleen datgene bespreekt wat er voor u echt toe doet. Want u wilt geen dingen leren waar u niets aan heeft, toch?

 

U volgt de communicatietraining in een persoonlijke, veilige en prettige omgeving

U komt naar ons kantoor in Ede. Hier wordt u ontvangen door een van onze receptionisten. Zij zorgen ervoor dat u weet waar u moet zijn. In de trainingsruimte staat de trainer al op u te wachten. En zodra iedereen er is, gaat u aan de slag. De groepen zijn klein, alles is bespreekbaar, geen vraag is te gek. Het doel is leren, ontwikkelen en geïnspireerd worden!

 

 

Ons kantoor in Ede

Ook na de training blijven we u inspireren

Ook na de training is het belangrijk om alert te blijven op wat u heeft geleerd. Daar helpen we u graag bij met allerlei leuke hulpmiddelen. Zo ontvangt u bijvoorbeeld 40 tips over de training die u heeft gevolgd via onze app. Mag u na de training nog een keer feedback vragen aan een trainer. Die dat aan u geeft in de vorm van een persoonlijke e-coachingsfilm. En u vindt de samenvatting en presentatie van de training op uw persoonlijke pagina van onze cursistensite. Heeft u behoefte aan nog meer kennis? Dan kunt u altijd terecht op onze blog. Daar leest u een heleboel artikelen met communicatietips.

 

Wilt u meer weten over onze trainingen? Bekijk ons volledige trainingsaanbod hier

Bekijk al onze communicatietrainingen eens op uw gemak. Of zoek heel gericht naar de training waarin u geïnteresseerd bent. Bij iedere training leest u wat andere cursisten van de training vonden. En in het menu ‘Inspiratie’ vindt u alvast gratis leuke, interessante en inspirerende informatie over de training. Zo kunt u zich goed inlezen voor u een keuze maakt.

 

Een greep uit ons trainingsaanbod ...

... Boeiende artikelen en blogs schrijven
... Zakelijke gesprekken voeren

... Schrijven in Taalniveau B1
... Schrijven voor de social media
... Vloggen
... Visueel communiceren

 

U kunt zich heel gemakkelijk voor een training inschrijven 

Wilt u zich inschrijven? Bij iedere training vindt u een inschrijfformulier. Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u een e-mail met daarin de bevestiging. Daarnaast kunt u ons altijd bereiken als u vragen heeft!

 

Twijfelt u en wilt u eerst graag persoonlijk advies? 

Bel ons dan (0318) 69 69 00. Wij denken met u mee!

 

 

O ja, ook leuk om eens naar onze last minutes te kijken. Trainingen voor de helft van de prijs.

 

  • Contactformulier

    Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens hieronder achter.

Ik accepteer het privacybeleid

* Verplichte velden

Top
chat