Loo van Eck | de grootste opleider in schrijven

Icon Klachtenprocedure

Klachtenprocedure

Klachtenprocedure

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Heeft u een klacht?

Dat op zichzelf is natuurlijk al heel vervelend. Daarom willen we u graag zo snel mogelijk helpen als u een klacht heeft.
 
Wat moet u doen?
U kunt ons natuurlijk altijd bellen. We geven u graag antwoord op uw vragen en denken natuurlijk mee bij het vinden van oplossingen.
 
Wilt u een klacht officieel indienen? Dat kunt u op drie manieren doen.
 
1. U stuurt een mail naar: klacht@lve.nl
2. U stuurt een brief naar:
Loo van Eck
Directie
Postbus 274
6710 BG Ede
 
3. U vult het formulier hieronder in.
 
Wat gebeurt er met uw klacht?
Zodra wij uw klacht hebben ontvangen, krijgt u een schriftelijke bevestiging. De directie is verantwoordelijk voor het afhandelen van de klacht. U ontvangt zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie van de directeuren Daniëlle Westerhof of Martijn Jacobs. Dat zal zeker binnen een week zijn. Als er meer tijd nodig is om uw klacht te onderzoeken, laten we u dat weten. Natuurlijk behandelen we uw klacht altijd vertrouwelijk. Wij registreren uw klacht in ons beveiligde systeem. En bewaren deze informatie maximaal 5 jaar.
 
Bent u het niet eens met onze beslissing?
Dan kunt u in beroep gaan. U kunt de klacht indienen bij de Geschillencommissie van de NRTO. Het oordeel van de beroepsinstantie is voor het instituut bindend. Eventuele consequenties handelen we snel af.Je kunt via deze link de klacht indienen: https://www.degeschillencommissie.nl/

 

 
  • Contactformulier

    Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens hieronder achter.

Ik accepteer het privacybeleid

* Verplichte velden

Top
chat