>

LVE Communicatie | Laat zien wie je bent

Icon Adviseur

Adviseur

 

Adviseur bij LVE

"Je bent geschikt als adviseur ... als je flexibel bent.
Snel kunt schakelen. Graag in gesprek gaat. Goed kunt
luisteren. Overtuigend bent. Mee kunt denken met de
klant. Graag een stapje extra doet. De klantwens weet
te vertalen naar een concreet advies. En natuurlijk
communicatief sterk 
bent.”

Sven Lindeboom, adviseur 


BLOG TESTJE


Jij dúrft ...

… los te laten wat je tot nu toe hebt geleerd.
… af te wijken van wat vertrouwd is.
… jezelf open te stellen voor een andere kijk.

Bij ons begin je namelijk helemaal opnieuw. Omdat wij anders denken. Over communicatie. Over schrijven. Over spreken. 

 

Daarom zoeken wij een: 

 

trainee adviseur Communicatie

Iemand die wil leren. Die wil groeien in het vak. En iemand die het lef heeft om anders te zijn.

Wij zijn Loo van Eck. De grootste opleider in schrijven.
Met ruim 60 mensen werken wij elke dag aan het verbeteren van de communicatie van honderden organisaties. Allemaal collega’s die 24/7 met hun passie voor taal, tekst en communicatie bezig zijn.

Wij leiden alle collega’s 100% zelf op. 
Omdat wij een geheel eigen visie op taal, leren en communiceren hebben.

Kun jij ons vak in 365 dagen leren?
Dat is de ultieme uitdaging. Dus: stroop je mouwen op. Open je oren en ogen. Vanaf dag 1 moet je zwaar aan de bak. Je leert namelijk alles over onze kijk op:
- schriftelijke en mondelinge communicatie;
- digitaal en klassikaal opleiden;
- teksten schrijven;
- films en animaties maken;
- omgaan met klanten.

En je moet direct aan de slag. Je gaat:
- trainingen geven;
- teksten schrijven;
- klanten adviseren;
- opdracht binnenhalen;
- projecten organiseren.

Daarbij zitten we je op je huid. Want goed is voor ons niet goed genoeg. Onze adviseurs zijn de besten in de markt. En jij wilt daarbij horen.


Wat krijg jij?
- Een baan bij het leukste communicatiebureau van Nederland. De gemiddelde leeftijd is 28 jaar.
- Een mooi startsalaris van € 2.250 per maand (40 uur). Met een groei naar € 5.000.
- Een aanvullende bonus (na 1 jaar).
- Veel vakantie: maar liefst 30 dagen per jaar.
- Een auto. Vanaf de eerste dag ligt de autosleutel voor je klaar.
- Een laptop en telefoon.

En wat breng jij mee voor ons?
Dat is eenvoudig: jezelf. En een opleiding in de communicatie. En dat moet genoeg zijn. Jij solliciteert namelijk alleen als je denkt dat jij bij ons past. En omgekeerd. Anders is het zonde van je tijd. Want wij selecteren streng. Niet iedereen durft de uitdaging aan te gaan. Maar jij wel. Jij durft.

Jij durft.
Dus klik je op ‘solliciteer direct’. Wij ontvangen graag een motivatiebrief, cv én een filmpje waarin je jezelf voorstelt. Durf ook hierin origineel te zijn.

Vragen? Bel met Rachel. 
Zij is onze HR-adviseur: 0318 – 69 69 00.


Tot snel!

 

 

Adviseur bij LVE

“De ‘oh-ja-momenten’ van klanten vind ik prachtig!” Sven Lindeboom, adviseur

 

Wat doe je eigenlijk als adviseur bij LVE? Wat voor communicatievragen krijg je voor je voeten geworpen?
En met wat voor mensen zit je allemaal om tafel? Wij kunnen ons voorstellen dat er een hoop vragen door je hoofd gaan als je bij ons wilt solliciteren. Daarom vroegen we iemand die de antwoorden kent alvast het hemd voor je van het lijf. LVE-adviseur Sven Lindeboom vertelt over zijn ervaringen.


Wat doe je als adviseur?
“Eigenlijk heel veel verschillende dingen: acquireren, gesprekken voeren, offertes schrijven, pitchen, presenteren, noem het maar op. Maar het belangrijkste is denk ik dat je klanten adviseert over hele uiteenlopende communicatievragen.”

 

Wat voor vragen krijg je bijvoorbeeld van klanten?
“Dat is heel verschillend. Maar je kunt bijvoorbeeld denken aan vragen als:

  • Hoe zorgen we ervoor dat de medewerkers van ons klantcontactcentrum bellers snel én klantvriendelijk helpen?
  • We krijgen een nieuwe website. We willen dat de teksten hiervoor glashelder zijn én aansluiten bij onze kernwaarden. Kunnen jullie ons hierbij helpen?
  • Ons besluitvormingsproces moet sneller en transparanter worden, want onze bestuurders komen niet door onze adviesrapporten heen. Hoe zorgen we ervoor dat onze rapporten inhoudelijk kloppen en snel te lezen zijn?
  • We krijgen erg veel telefoontjes over onze brieven en e-mails. We willen een training organiseren waarin medewerkers leren om heldere brieven en e-mails te schrijven."

 

Wat doe je nadat je een vraag binnen hebt gekregen?
“In het kort gaat dat proces zo: ik lees me in de klant in, ik vraag de klant uit (telefonisch of tijdens een afspraak), ik schrijf een offerte die ik helemaal op maat maak, ik bel de offerte na en soms presenteer ik mijn adviezen ook nog bij de klant. Hebben we akkoord? Dan brief ik een trainer of tekstschrijver over de aanpak en schakel ik onze communicatieassistent in om het hele project te plannen en te organiseren. Na het project evalueer ik met de klant hoe alles is gegaan.”

 

Komen klantvragen altijd vanzelf binnen?
“Nee, niet altijd. Je gaat zelf als adviseur ook actief op zoek naar haakjes om contacten te leggen. Soms is dat met nieuwe klanten. Bijvoorbeeld via LinkedIn of een mailing. En soms leg je contact met bestaande klanten door te polsen hoe alles gaat. Of door ze bijvoorbeeld te verrassen met interessante artikelen.”

 

Met wat voor mensen zit je vooral om tafel?
“Ook dat verschilt heel erg. Soms heb ik contact met HR-adviseurs die over de opleidingen gaan. Soms met communicatieadviseurs die meer inhoudelijk op de communicatievragen ingaan. En soms zit ik bij managers, burgemeesters of gemeentesecretarissen aan tafel. Het leuke vind ik dat die verschillende mensen ook allemaal andere belangen hebben waar je rekening mee moet houden in je advies. Een manager belicht bijvoorbeeld alleen zijn wensen. En jij moet dan ook de belangen van de afdeling Communicatie in je advies meenemen. Zodat iedereen tevreden is. Dat maakt het werk interessant en uitdagend.”

 

Wat vind je het leukst aan jouw baan?
“Ik vind het vooral leuk om inhoudelijk mee te denken met de klant. Om hem verder te helpen. Om aan de voorkant al invloed te hebben op een traject. Als trainer of testschrijver voer je vooral uit en als adviseur bepaal je in de eerste instantie wat voor traject er komt te liggen. Dat kan alleen een training zijn. Maar dat kan ook een heel traject zijn: van een brainstormsessie tot aan de borging van opgedane kennis. Daarnaast vind ik het leuk dat ik bij veel verschillende klanten kom. En dat ik ze praktische voorbeelden kan geven van dingen die we bij andere organisaties hebben gedaan. Dat levert veel ‘oh-ja-momenten’ op en dat vind ik prachtig!”

 

Wanneer ben je volgens jou geschikt als adviseur?
“Als je flexibel bent. Snel kunt schakelen. Graag in gesprek gaat. Goed kunt luisteren. Overtuigend bent. Mee kunt denken met de klant. Graag een stapje extra doet. De klantwens weet te vertalen naar een concreet advies. En natuurlijk communicatief sterk bent.”

 

Past de functie 'adviseur' bij jou? 

Klik op de afbeelding en doe de test!

 

Copyright All Right Reserved 2018 Loo van Eck
Loo van Eck
Pascalstraat 28
Ede
Gelderland 6716 AZ
Phone: 0318696900
Top
chat